Meny
Sök på forum
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Sommar 2017

Sommaren 2017 serverar Forum en välfylld godispåse för alla lässugna. Här finns tuggmotstånd och slukarläsning för alla smaker. Välkommen att hitta din favorit!

Med inte så lite stolthet kan jag presentera vår första nyhet med Fredrik Backman på tre år. Hans kortroman Och vägen hem blir bara längre och längre kommer få många ögon att tåras i sommar. En oerhört vacker skildring av demens och om att långsamt försvinna.

I Forums sommarutgivning finns även många andra heta nyheter. En angelägen fackbok är Mia Törnbloms Ta plats där hon lagom till sin egen 50-årsdag summerar sina livserfarenheter så här långt. Och beteendevetaren Thomas Erikson är tillbaka med en bok om psykopater (hur många har du i din närhet?). Här finns mysläsning med efterlängtade nyheter av Anne B Ragde och Lucy Dillon, och den underbara Damkören i Chilbury, liksom berörande personliga berättelser som Att återvända av prisade Hisham Matar och Himlen kan vänta av Lotta Gray. Riktig bladvändarspänning får vi av Martin Österdahl, Caroline Eriksson och debuterande Lina Bengtsdotter, samt i den tredje rafflande delen av Mariette Lindstein, Sektens barn.

Se hela katalogen på denna sida.

 Vi önskar dig en god och glad lässommar!

- Adam Dahlin, Förlagschef

  • Bokförlaget Forum AB
  • Box 3159
  • 103 63 Stockholm
  • Besöksadress: Sveavägen 56
  • Telefon: 08-696 84 40