Kronstams vin 2004/2005

Bengt-Göran Kronstam
Köp boken

Utgivningsdag: 2004-04-13
Recensionsdag: 2004-04-13

Mediakontakt: Annelie Eldh

Som vinkritiker i Dagens Nyheter, chefredaktör i VIN & mat, vinjournalist för Allt om Mat och ordförande i Sveriges Vinskribenters Förening är Bengt-Göran Kronstam landets mest lästa och inflytelserika vinskribent. Varje år provar han över 5 000 viner och de godaste hittar du i Kronstams vin 2004/2005, en ovärderlig guide till Systemets bästa köp. Boken ger dig dessutom många tips på allt du behöver veta för att vinet ska smaka som allra bäst, från vingården till det dukade bordet. Bengt-Göran Kronstam besvarar också en rad vanliga frågor om vin. Kronstams vin 2004/2005 är mycket rolig och spännande läsning med goda råd och värdefull information om mat och dryck i kombination, om vinglas, lagring, servering och njutning. En självklar bok för alla med känsla för livets goda!Innehåll:*Lyckan är ett gott vin*BruksanvisningVad till vad? Mer än ett vin? Hur mycket? Vilket märke? Behövs det både vitt och rött? Eller ska vi servera öl till förrätten? Hur ska jag kyla vinet? Vilket glas är bäst? När passar det inte alls med vin? Och vad gör jag om det blir något över? Det är mycket att tänka på innan gästerna kommer. Här har du svaren!*Börja med en klassikerOm vindrinkar, champagne, sherry och andra aptitretare.*En bubblande entréDet bästa ur Systembolagets sortiment av champagne och annat mousserande vin.*Välj vin efter smaktypenVin och mat i kombination: Vilka smaktyper behöver du känna till, hur smakar de och vad passar de till? Systemets bästa och mest prisvärda viner uppdelade efter smaktyp.*Hundra rätters vinVinförslag till hundra av våra vanligaste festrätter.*Allt om vin och sprit från Abruzzo till önin.*Vinordlista Varje kapitel avslutas med svar på läsarfrågor ur Dagens Nyheter.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2004-04-13 Genre: Mat & dryck Fotograf: Christoffer Edling Omslagsformgivare: Anna Torsteinsrud Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 306 Mått: 117 x 206 x 25 mm Vikt: 418 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789175885469 (2004-04-13)

Fler böcker av författaren

Kronstams vin 2004/2005

Bengt-Göran Kronstam
Köp boken

Utgivningsdag: 2004-04-13
Recensionsdag: 2004-04-13

Mediakontakt: Annelie Eldh

Som vinkritiker i Dagens Nyheter, chefredaktör i VIN & mat, vinjournalist för Allt om Mat och ordförande i Sveriges Vinskribenters Förening är Bengt-Göran Kronstam landets mest lästa och inflytelserika vinskribent. Varje år provar han över 5 000 viner och de godaste hittar du i Kronstams vin 2004/2005, en ovärderlig guide till Systemets bästa köp. Boken ger dig dessutom många tips på allt du behöver veta för att vinet ska smaka som allra bäst, från vingården till det dukade bordet. Bengt-Göran Kronstam besvarar också en rad vanliga frågor om vin. Kronstams vin 2004/2005 är mycket rolig och spännande läsning med goda råd och värdefull information om mat och dryck i kombination, om vinglas, lagring, servering och njutning. En självklar bok för alla med känsla för livets goda!Innehåll:*Lyckan är ett gott vin*BruksanvisningVad till vad? Mer än ett vin? Hur mycket? Vilket märke? Behövs det både vitt och rött? Eller ska vi servera öl till förrätten? Hur ska jag kyla vinet? Vilket glas är bäst? När passar det inte alls med vin? Och vad gör jag om det blir något över? Det är mycket att tänka på innan gästerna kommer. Här har du svaren!*Börja med en klassikerOm vindrinkar, champagne, sherry och andra aptitretare.*En bubblande entréDet bästa ur Systembolagets sortiment av champagne och annat mousserande vin.*Välj vin efter smaktypenVin och mat i kombination: Vilka smaktyper behöver du känna till, hur smakar de och vad passar de till? Systemets bästa och mest prisvärda viner uppdelade efter smaktyp.*Hundra rätters vinVinförslag till hundra av våra vanligaste festrätter.*Allt om vin och sprit från Abruzzo till önin.*Vinordlista Varje kapitel avslutas med svar på läsarfrågor ur Dagens Nyheter.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2004-04-13 Genre: Mat & dryck Fotograf: Christoffer Edling Omslagsformgivare: Anna Torsteinsrud Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 306 Mått: 117 x 206 x 25 mm Vikt: 418 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789175885469 (2004-04-13)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare