Meny
Sök på forum
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Konsten att höra hjärtslag

Författarbilder

251104 215732
”Det är en storslagen kärleksroman. Den är så bra att jag blir alldeles varm i hjärtat bara jag tänker på den. Det handlar om två personer där kärleken är så genuin som den bara kan vara i böcker. … Bland det vackraste jag har läst!”
Go’kväll, SVT

”Det här är en underbart berättad saga om ett överraskande livsöde och en annan tidsepok, perfekt att drömma sig bort i.”
Lantliv

”Roman med allt och lite till!”
Allas

”Tårfylld roman som börjar i New York och fort sätter till Burma under en dotters sökande efter försvunna pappans historia. Hon möter fallna drömmar och österländsk romantik i bästa Elizabeth Gilbert (Eat, pray, love)anda.”
Metro

”Det är ont om storslagna kärleksromaner … Men det här är en, om Julia som hittar ett 40 år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma.”
M-Magasin

”Det är den mest fascinerande bok jag läst på länge.”
Tranås-Posten

”Det tar inte många sidor innan läsaren fastnar i den fascinerande berättelsen. Exotiska dofter, ljud och bilder målas upp. Boken är lättläst och språket nyansrikt. En bladvändare för den som genom en bok vill resa och få insyn i andra värderingar och livsinställningar.”
BTJ

Konsten att höra hjärtslag

Vacker kärlekssaga som erövrat världen
Köp

Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar.

Tin Win är framgångsrik advokat i New York. Han kommer ursprungligen från Burma men hans amerikanska familj, hustru och två barn, vet nästan ingenting om hans uppväxt och bakgrund.

En dag strax efter att dottern Julia avlagt sin juridikexamen försvinner han utan ett ord. Familjen tvingas till slut acceptera att spåren slutar i Bangkok. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma.

Hos Julia tänds åter hoppet och hon bestämmer sig för att söka upp kvinnan i brevet. När Julia kommer till den lilla byn bland bergen hamnar hon i en främmande värld. I byns tehus lär hon känna en man som berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna, om det som står skrivet i stjärnorna och om kärlek som övervinner allt.

Recensionsdatum 2014-02-14

30 mars 2016

Jan-Philipp Sendker i Speaking of Stories
Jan-Philipp Sendker medverkar i senaste avsnittet av podcasten Speaking of Stories. 
Läs mer

3 december 2015

Rösta på din favorit till Stora Ljudbokspriset!
Årets nominerade titlar har nu blivit utsedda. Du kan rösta fram din favorit till Stora...
Läs mer
Visar 2 av 2

Visa alla

Mer om...
 • Originaltitel:

  The Art of Hearing Heartbeats
 • Författare

  Jan-Philipp Sendker
 • Recensionsdatum:

  2014-02-14
 • ISBN:

  9789137142463
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Översättare:

  Lena Torndahl
 • Utgivningsår:

  2014
 • Serie:

  Burma-serien
 • Omslagsformgivare:

  Studio E
Författaren
Jan-Philipp Sendker

Foto: Frank Suffert

Jan-Philipp Sendker

JAN-PHILIPP SENDKER, född 1960, har varit utrikeskorrespondent och stationerad i olika länder i Asien. Numera är han författare på heltid. Han bor i Berlin med sin familj. Konsten att höra hjärtslag är hans första bok på svenska.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
 • Bokförlaget Forum AB
 • Box 3159
 • 103 63 Stockholm
 • Besöksadress: Sveavägen 56
 • Telefon: 08-696 84 40