Meny
Sök på forum
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt

Författarbilder

269264 269265 269268 269266 269267

”Det här har jag inte ens sett förut: en svensk feel good-roman som beskriver vanlig svensk lågbudgetvardag med mycket humor.”
Dagens Nyheter

”Detta är en varm roman med mycket humor och lagom mycket galenskaper.”
Halland 7 dagar

”Vissa böcker får mig att må bra precis när jag behöver det som bäst och Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt är en sådan bok. Det är en lycka att hitta en sådan bok att mysläsa och ladda batterierna med. Hur kan man annat än att älska boken då?”
Boktokig


Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt

Misslyckad motorcyklist finner lyckan
Köp

Alla ni som älskade Läsarna i Broken Wheel rekommenderar – nu är Katarina Bivald tillbaka! Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt är en varm och humoristisk feelgoodroman om drömmar, vänskap och kärlek.

Sommaren då Anette Grankvist fyllde arton lovade hon sig själv tre saker som hon skulle göra i livet: köra motorcykel, köpa ett hus och klara sig själv. Så här nitton år senare har hon i alla fall klarat sig själv. Hon har inte varit på en riktig dejt på den här sidan millennieskiftet. Hon bor kvar i hyresrätten i Skogahammar. Hon jobbar på Mat-Extra, där blip-blip-ljudet från kassan långsamt driver henne till vansinne. Och hon har inte ens körkort för bil, ännu mindre motorcykel. Allt det här var helt rimligt så länge hennes dotter bodde hemma. Men när Emma flyttar till en annan stad upptäcker Anette att det är en sak att vara ensamstående mamma med ett barn, och en helt annan att vara det utan ett. Hon hade ingen aning om att livet bestod av så mycket tid.

Därför verkar det som en bra idé att börja ta motorcykellektioner, ge sig in i ett omöjligt projekt, lära känna sin egen mamma mitt under pågående senildemens, och kasta sig ut i en galen förälskelse. Men det visar sig snart att det här med frihet och äventyr är betydligt mer komplicerat än Anette tänkt sig.

Recensionsdatum 2015-08-19

14 april 2016

Lucy Dillon och Katarina Bivald i Speaking of Stories #5
Lucy Dillon och Katarina Bivald medverkar i podcasten Speaking of Stories #5. 
Läs mer

22 september 2015

Forums författare på Bokmässan!
Denna veckan drar Bokmässan igång, en av årets höjdpunkter för alla bokälskare.
Läs mer
Visar 2 av 2

Visa alla

Mer om...
 • Författare

  Katarina Bivald
 • Recensionsdatum:

  2015-08-19
 • ISBN:

  9789137144429
 • Genre:

  Skönlitteratur: allmänt
 • Utgivningsår:

  2015
Författaren
Katarina Bivald

Foto: Gabriel Liljevall

Katarina Bivald

Katarina Bivald bor i Älta med sin syster. Hon har körkort för motorcykel men inte bil (med en mc slipper man ju skjutsa sina vänner till Ikea). Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt är hennes andra roman. Succédebuten Läsarna i Broken Wheel rekommenderar har sålts till 19 länder.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
 • Bokförlaget Forum AB
 • Box 3159
 • 103 63 Stockholm
 • Besöksadress: Sveavägen 56
 • Telefon: 08-696 84 40