Den hemliga gästen

Anonym Anonym
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-04-20
Recensionsdag: 2011-05-04

Mediakontakt: Annelie Eldh

”Efter ett decennium som restaurangkritiker har jag lärt mig knepen. Jag upptäcker redan i entrén om en krog är på fallrepet. Jag ser på servitrisen om kocken är full. Jag kan lukta mig till fusk och falska löften i menyn. I den här boken är det du som gäst som är huvudpersonen. Med hjälp av några enkla tumregler och lite yrkeshemligheter kan du våga mer och göra säkrare val. Då kan du få ut maximalt av ditt restaurangbesök och förhöja upplevelsen för både dig själv och ditt sällskap.”Allt fler svenskar är matintresserade, äter ute på krogen och vill ha koll. Men i en exklusiv restaurangmiljö är det lätt att känna sig obekväm och osäker. Hur väljer man vin, vilka rättigheter har man som gäst och vad händer egentligen bakom kökskulisserna? Här ger den anonyma kritikern sina bästa tips och delar med sig av sina lärdomar i en underhållande och pedagogisk handbok.Boken lär ut vad en äkta Toast Skagen ska innehålla, hur man känner igen ett bra sushiställe och vad confit och crudité betyder. Den är fylld av roliga anekdoter från restaurangbranschen och bjuder på både rysliga och härliga matupplevelser. Samtidigt ger den en inblick i krogkritikens historia och hur världens mest kända recensenter går till väga.Den hemliga gästen gör dig till en passionerad, kunnig, krävande och nyfiken kroggäst. Bon appétit!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-05-04 Genre: Mat & dryck Omslagsformgivare: Pompe Hedengren OmslagsIllustratör: Stina Wirsén Thema-kod: Kokböcker Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789137135991 (2011-04-20); E-bok, epub2, 9789143511406 (2011-04-20)

Den hemliga gästen

Anonym Anonym
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-04-20
Recensionsdag: 2011-05-04

Mediakontakt: Annelie Eldh

”Efter ett decennium som restaurangkritiker har jag lärt mig knepen. Jag upptäcker redan i entrén om en krog är på fallrepet. Jag ser på servitrisen om kocken är full. Jag kan lukta mig till fusk och falska löften i menyn. I den här boken är det du som gäst som är huvudpersonen. Med hjälp av några enkla tumregler och lite yrkeshemligheter kan du våga mer och göra säkrare val. Då kan du få ut maximalt av ditt restaurangbesök och förhöja upplevelsen för både dig själv och ditt sällskap.”Allt fler svenskar är matintresserade, äter ute på krogen och vill ha koll. Men i en exklusiv restaurangmiljö är det lätt att känna sig obekväm och osäker. Hur väljer man vin, vilka rättigheter har man som gäst och vad händer egentligen bakom kökskulisserna? Här ger den anonyma kritikern sina bästa tips och delar med sig av sina lärdomar i en underhållande och pedagogisk handbok.Boken lär ut vad en äkta Toast Skagen ska innehålla, hur man känner igen ett bra sushiställe och vad confit och crudité betyder. Den är fylld av roliga anekdoter från restaurangbranschen och bjuder på både rysliga och härliga matupplevelser. Samtidigt ger den en inblick i krogkritikens historia och hur världens mest kända recensenter går till väga.Den hemliga gästen gör dig till en passionerad, kunnig, krävande och nyfiken kroggäst. Bon appétit!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-05-04 Genre: Mat & dryck Omslagsformgivare: Pompe Hedengren OmslagsIllustratör: Stina Wirsén Thema-kod: Kokböcker Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789137135991 (2011-04-20); E-bok, epub2, 9789143511406 (2011-04-20)

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare