Deckarvandring på Hovenäset

OM STRINDBERGSERIEN

August Strindberg är en olycklig finansman från Stockholm som flyttar till västkusten för att förverkliga sin dröm om att öppna en second hand-butik. Det är August som tillsammans med polisen Maria Martinsson utgör navet i deckarserien och Kristina Ohlsson säger själv att så länge hon fortsätter känna samma kärlek till Augusts och Marias värld, kommer hon fortsätta skriva om dem.

EN HÄLSNING FRÅN KRISTINA OHLSSON

Se en hälsning från författaren

Frälsarkransen – senaste boken i serien

Det drar ihop sig till kräftpremiär på Hovenäset, och till sist har sommarvärmen kommit. Augusts stora dröm om att bli förälder har förverkligats, och han och Maria njuter av sin lilla familj på Kärleksvägen. Men så dyker en skugga ur Augusts förflutna oväntat upp. Någon i hans släkt verkar ha burit på en tung hemlighet.

Samtidigt skakas idyllen än en gång om när ett äldre par hittas förgiftade. De har bott på näset i femtio år och är väldigt omtyckta. Vem kan vilja dem så illa? Utredningen hamnar på Marias bord, men det är något som skaver i polisgruppen.

Vad är det kollegan Ray-Ray döljer? Fallet visar sig ha en mörkare baksida än någon hade kunnat ana …

Frälsarkransen – senaste boken i serien
VÄLKOMMEN TILL AUGUSTS VÄRLD!

VÄLKOMMEN TILL AUGUSTS VÄRLD!

Ladda ner kartan!

Kartan kommer ta dig med på en vandring genom de snirkliga gatorna på Hovenäset. Ett antal platser har markerats på kartan och varje stopp har en kort beskrivning om platsens betydelse för Strindbergdeckarnas handling.