Marianne Sandberg

Marianne Sandberg är välkänd matjournalist och kokboksförfattare och har tillsammans med Werner Vögeli skrivit Hovtraktören. Werner Vögelis festmat från Stockholms slott. Hon har varit matredaktör i Svenska Dagbladet och i Allt om Mat och Vin. Hon har även gått kockskolan La Varenne i Paris och har hedrats med Gastronomiska Akademiens guldpenna och M. Sandahl Foundations diplom Pour le Mérite Gastronomique.

Marianne Sandberg

Marianne Sandberg är välkänd matjournalist och kokboksförfattare och har tillsammans med Werner Vögeli skrivit Hovtraktören. Werner Vögelis festmat från Stockholms slott. Hon har varit matredaktör i Svenska Dagbladet och i Allt om Mat och Vin. Hon har även gått kockskolan La Varenne i Paris och har hedrats med Gastronomiska Akademiens guldpenna och M. Sandahl Foundations diplom Pour le Mérite Gastronomique.

Utgivning

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare