Astrid Nilson

Astrid Nilson har i många år arbetat som konsumentjournalist och matskribent. Först på Expressen, sedan under ett decennium som redaktionschef på Allt om Mat. 1989 kom hon till Dagens Nyheter som matskribent och chef för tidningens provkök. Våren 1998 lämnade hon sin fasta anställning på DN för att arbeta som frilans. Astrid Nilson har tidigare utgivit flera kokböcker. Hon tilldelades 1986 Gastronomiska Akademiens Guldpenna för sina insatser inom matjournalistiken. 1997 fick hon Kelloggspriset på 30 000 kronor för att hon "utan pekpinnar lyckats omsätta sitt gedigna näringskunnande i praktiska råd och tilltalande recept".

Utgivning

Astrid Nilson

Astrid Nilson har i många år arbetat som konsumentjournalist och matskribent. Först på Expressen, sedan under ett decennium som redaktionschef på Allt om Mat. 1989 kom hon till Dagens Nyheter som matskribent och chef för tidningens provkök. Våren 1998 lämnade hon sin fasta anställning på DN för att arbeta som frilans. Astrid Nilson har tidigare utgivit flera kokböcker. Hon tilldelades 1986 Gastronomiska Akademiens Guldpenna för sina insatser inom matjournalistiken. 1997 fick hon Kelloggspriset på 30 000 kronor för att hon "utan pekpinnar lyckats omsätta sitt gedigna näringskunnande i praktiska råd och tilltalande recept".

Utgivning

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare