Bokförlaget Forum, 2022-06-09

Foto: Christopher Schauz, Zandra Ahl Olausson

Anis Don Demina och Carl Hedin medverkar i Sommar i P1

Sommar, sommar, sommar... Nu har Sveriges Radio presenterat årets sommarvärdar i P1. Anis don Demina och Carl Hedin är två av sommarens medverkande.

Läs om alla sommarpratare. Eller lyssna.

Anis Don Demina

26 juli

–Jag kommer snacka om min uppväxt och hur mina nära och kära har format mig till den jag är idag. Jag älskar att jobba och har jävligt kul på vägen. Jag kan också lova att, ja, jag kommer spela Carola. Det här vill ni inte missa.

Artisten, programledaren och youtubern Anis Don Demina berättar i Maskinen om en pulserande framgångssaga kantad av ångest och sorg. Boken är ett samarbete med Leone Milton. Anis såg chansen och tog den och lyckades nå den absoluta toppen på bara några år. Han slet som telefonförsäljare och DJ innan han slog igenom. Vi får också läsa om hur han drev sin Youtube-kanal, hur han fick skivkontrakt och framgång som musiker – hur han blev mannen, myten, maskinen Anis Don Demina.

Carl Hedin

1 augusti

– Mitt Sommarprat kommer handla om min brokiga väg till att leva mitt drömliv omgiven av djur och hästar. Jag kommer berätta om några av de händelser som har format mig till den jag är idag.

Carl Hedin har på kort tid blivit en av Sveriges största ridsportprofiler. I Hästpojken får vi lära känna personen och djuren bakom det populära instagramkontot och ta del av en berättelse om styrkan i att vara sig själv och att fokusera på det positiva. Slukarläsning för alla som är intresserade av ridsport och hästar, men också för dem som kämpar med att hitta sin plats i tillvaron. Boken är skriven i samarbete med Frida Bank.