Bokförlaget Forum, 2022-03-31

Carl Hedin och Frida Bank belönas med ljudbokspris

Hästpojken av Carl Hedin och Frida Bank tilldelas Storytel Awards 2022 i kategorin Fakta. Priset delades ut vid en digital gala.

"en personlig berättelse och författarinläsning med äkthet och charm. Boken förmedlar en stark, ja obeveklig, kärlek till hästar som en ung hästfrälst läsare lär känna igen sig i. En berättelse om att våga välja att vara den man är.”

Hästpojken av Carl Hedin och Frida Bank

Inspirerande och personligt om kärleken till hästar och att hitta sin egen väg, och sig själv.

Carl Hedin har på kort tid blivit en av Sveriges största ridsportprofiler. Här berättar han om resan från den lilla pojken som mobbades för att han älskade att leka med käpphästar och tonåringen som hoppade av bussen på fel hållplats för att dölja att han skulle till stallet, till hur han genom envishet, mod och ett och annat bananskal lyckats skapa sitt drömliv med hästarna som kollegor.

Lär känna personen och djuren bakom det populära instagramkontot och ta del av en berättelse om styrkan i att vara sig själv och att fokusera på det positiva. Slukarläsning för alla som är intresserade av ridsport och hästar, men också för dem som kämpar med att hitta sin plats i tillvaron.