Bokförlaget Forum, 2019-08-16

Foto: Per Englund

Edward Blom aktuell med ny personlig bok fylld med livsbetraktelser

Edward Blom ger ut sin mest personliga bok hittills – I full blom. Han är kulturhistorikern, gastronomen och tv-personligheten som inte lämnar någon oberörd. Boken innehåller hans egna betraktelser om viktiga och oviktiga ting. Om allt från rakning, favoritkrogar, tåg och alkohol till barndom, mobbning och att bli far.

I full blom är ett porträtt i helfigur av en av Sveriges mest  färgstarka personer. I denna mycket personliga bok blandar  Edward Blom humor och allvar, kultur och litteratur, högt och lågt, folkbildning med egna upplevelser. I drygt trettio yviga  kapitel får vi bland annat ta del av hans syn på herrmiddagens magi, döden, att bli far, alkohol, lyckan i manglat linne, bikten, rakning och den svåra saknaden av att inte längre vara en ung stofil. Fram träder bilden av en långt mer komplex och  reflekterande person än den matglade livsnjutare vi lärt oss älska genom TV, radioprogram, poddar och tidningar.

Boken I full blom utkommer den 25 september.

Ladda gärna ner bokomslaget här.

Edward Blom

Edward Blom, född 1970, är arkivarie, kulturhistoriker, gastronom och författare. Han blev känd 2009 genom serien ”Mellan skål och vägg med Edward Blom” och har sedan dess varit ständigt aktuell genom tv, radio, artiklar och föredrag.

För recensionsexemplar, bilder eller mer information, vänligen kontakta:

Magdalena Höglund, Presskontakt, Bokförlaget Ester Bonnier, 0733 338840 eller magdalena@highlandpr.se.

Är du journalist och intresserad av recex av vår utgivning är du välkommen att anmäla dig till vår
presstjänst.