Bokförlaget Forum, 2019-06-04

Foto: Lisa Höök

Ida Warg skriver öppet om ätstörningar, prestationsångest och relationsproblem

På ytan ser allt ut att vara perfekt; hundratusentals följare på Youtube och Instagram, en härlig familj och lägenhet i Stockholms innerstad. Men vägen dit har stundtals varit tuff.

I boken Min egen väg delar Ida Warg ärligt och personligt med sig om hur hon som nittonåring flyttade från den lilla orten Åmål till Stockholm för att försörja sig som dansare, och om hur resan mot ett framgångsrikt liv som offentlig person kantats av ätstörningar, prestationsångest, näthat och snåriga relationer.

Ida om boken:

"I min bok kommer man få ta del av hela min historia om ätstörningar, hur tufft det var att sluta dricka alkohol, hur jag tagit mig fram i min karriär och att livet som influencer inte är lika härligt som det kanske ser ut. I mina kanaler är jag aldrig privat men det kommer jag att vara i boken, här får man ta del av hela sanningen och jag tror till och med att min man kommer bli förvånad."

Om Ida

Ida Warg är en framgångsrik influencer med över 300 000 följare på Instagram och över 230 000 på Youtube. Hon driver även en välbesökt blogg och podcasten Sånt är livet med sin make Alexander Pärleros, som också är influencer. Tillsammans har de sonen Elvis, 8 månader.

Ida Warg har vunnit Årets hälsoblogg i Blog Awards och Finest Awards 2016 och tillsammans med Viktor Frisk vann hon även årets podcast 2017.  I sina kanaler bjuder Ida bland annat på nya träningspass, veganska favoritrecept, en hel del inredningsinspiration och livet som mamma.

Recensionsdag 10 september

För intervju, beställning av recensionsexemplar/PDF, vänligen kontakta:

Julia Markstedt, julia.markstedt@bonnierforlagen.se

Marie Jungsand, marie.jungsand@bonnieforlagen.se