Bokförlaget Forum, 2020-11-12

Foto: Peter Knutson

Mitt framgångsår: ny bok av Alexander Warg-Pärleros

Framgångsexperten Alexander Warg-Pärleros ger ut boken Mitt framgångsår som är en inspirerande metod- och anteckningsbok med ett specialdesignat 52-veckorsprogram. Här ger Alexander sina bästa tips och utmaningar som optimerar ditt välmående och dina resultat. Du kan använda programmet för att förbättra din hälsa, få mer tid över eller stärka dina framsteg inom ett specifikt område.

Konkret handlingsplan för framgång

I boken presenterar Alexander en ny utmaning varje vecka som tar dig till nästa nivå. Det ges även utrymme för egna reflektioner som du  själv antecknar – som en dagbok över ditt framgångsår. Dessutom bjuder Alexander på ett antal superutmaningar. Mitt framgångsår visar att små förändringar gör stor  skillnad. Den ger en konkret handlingsplan för framgång och hjälper läsaren att ta makten över sitt eget liv.

Alexander Warg-Pärleros:

– Under hela mitt liv har jag jag utsatt mig själv för mängder av utmaningar. Tuffa, läskiga och utmanande saker för att stärka mig själv och övervinna rädslor. Här har jag samlat de bästa i ett 52-veckorsprogram för framgång.  Det är både lätta och svåra utmaningar, men jag kan garantera, att de som gör dem  kommer ut som en ny människa. Man kan börja precis när på året man vill och ha övningarna med sig var man än är.

Bli vän med din inre kritiker

Ett exempel på utmaning i boken heter Bli vän med din inre kritiker och handlar om att bli av med den där irriterande kritiska inre rösten som många hör i sitt eget huvud. Den där tjattrande apan som säger åt dig att du inte kan, klarar av något eller är bra nog. Övningen kommer från ACT, som står för acceptance and commitment therapy, och grundar sig i att vi ska acceptera saker, känslor och tankar istället för att försöka bli av med dem. Det är först när vi gör det som vi kan göra något åt dem. Under veckans övning ska du ändra förhållningssättet till din egen tjattrande apa istället för att tysta den.

Alexander Warg-Pärleros:

– Med den här boken vill jag att läsaren ska hitta strategier och verktyg för att kunna överrösta bruset och lyssna inåt. 98 procent av oss kan inte utföra flera uppgifter samtidigt. Vad vi egentligen gör är att skifta mellan olika uppgifter, och därmed utför vi allting lite sämre. Jag hoppas bidra med en insikt om att det är bra att göra motsatsen. Målet med mina tips och råd, frågor, övningar och utmaningar är att optimera, effektivisera och revolutionera läsarens liv.

Om Alexander Warg-Pärleros

Alexander Warg-Pärleros är entreprenör och föreläsare och driver podcasten Framgångspodden, som är Nordens största intervjupodd med över 3 miljoner lyssningar per månad. Han har startat och sålt flera bolag och bland annat utnämnts till Årets superkommunikatör, Årets säljare, Årets framtidslöfte och Årets supertalang. Hans debut Framgångsboken kom ut 2018. Nyligen lanserade han Framgångsakademien som är en prenumerationstjänst med onlinekurser som kan nås dygnet runt, med några av Nordens främsta personer inom utvalda områden.

Mitt framgångsår utkommer ut den 18 november. #mittframgångsår

För recensionsexemplar, bilder eller mer information, vänligen kontakta:

Magdalena Höglund • 0733 338840 • magdalena@highlandpr.se