Bokförlaget Forum, 2022-06-03

Foto: Peter Knutson

Olof Röhlander aktuell med ny bok om att möta sin inre kritiker och bli sin egen bästa vän

Eftersom livet som människa bjuder på ständiga utmaningar är det bra att hitta förhållningssätt som med små medel gör att livet känns enklare. Om detta handlar inspiratören och föreläsaren Olof Röhlanders bok – Bli din egen bästa vän – konsten att odla mod och skörda drömmar. Boken uppmanar till tankesätt som ibland bekräftar dig, andra gånger utmanar dig och du får läsa om vikten av att tysta sin inre kritiker och istället bli sin egen bästa vän.

Olof Röhlander:

– Efter att ha talat på tusentals föreläsningar de senaste 15 åren där jag har träffat både anställda och företagsledare ser jag en röd tråd till varför så många mår dåligt i arbetslivet. I jakten på de stora drömmarna skapar vi en fälla för oss själva. Vi behöver förflytta oss från att drömma stort till att drömma om det som är bäst för just mig. Det är en myt att vi ska nå vår fulla potential.

Boken Bli din egen bästa vän är Olof Röhlanders sjätte bok och varvar Olofs egna erfarenheter med hans bästa råd.

Olof Röhlander:

– Personlig utveckling kan kännas lite överväldigande och jakten på att finna sitt syfte kan få oss att må dåligt. Om vi istället tänker oss att vi arbetar med njutveckling och inre motivation kan vi få en mer hållbar vardag och må bättre. Det vill jag belysa i boken i stort som smått och ge verktyg och tips för hur du kan ändra perspektiv.

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach och flerfaldigt prisad inspirationsföreläsare. Sedan 2010 har han givit ut en rad populära böcker om personlig utveckling. Han sommar-pratade år 2018 och har drivit ett flertal podcasts, bland annat tillsammans med Lasse Berghagen.

Den 25 augusti kl. 19:00 – 19:45 arrangeras en digital bokrelease och föreläsning med Olof Röhlander i samarbete med Athenas och Bokus. En anmälan kan göras här.

Boken Bli din egen bästa vän kommer ut den 24 augusti.

För recensionsexemplar, bilder eller mer information, vänligen kontakta:

Magdalena Höglund, magdalena@highlandpr.se