Kataloger

Vårens böcker 2019

Vårens böcker från Forum tecknar en bild av tidsandan med en mångfärgad palett. Vi ser bland annat succéduon bakom Ångestpodden göra bokdebut med Vi borde vara lyckliga och det internationella fenomenet Does it fart? äntligen på svenska (vi kallar den Fiser fiskar?). Det blir nytt från tryckeriet av romanfavoriter som Lucy Dillon och Hannah Richell, spännande fortsättningar på serier av Mariette Lindstein och Martin Österdahl och även en deckardebut av rutinerade kriminaljournalisten Tina Frennstedt med Cold case: Försvunnen. Och dessutom: en ny roman av Fredrik Backman och helt ny spänning från Camilla Läckberg.

Höstens böcker 2018

Hösten 2018 går till Forumhistorien eftersom vi med stor stolthet och glädje får ge ut Michelle Obamas efterlängtande memoarer på svenska. Och i vilket sällskap sedan! Ett axplock bland övriga guldkorn ger oss berörande, personliga berättelser som i konstnären och artisten Stina Wollters bokdebut Kring denna kropp och i likaså debuterande Marika Carlssons Såna som du ska inte vara här.

På romansidan återser vi favoriter som Catharina Ingelman-Sundberg, Elisabet Nemert och Sofia Lundberg. Den spänningssugne kan låta sig skrämmas på skalan från Elegant Crime med Denise Rudberg, via nya spänningsromaner av Anders de la Motte och Lina Bengtsdotter, genom drivna deckare av Mons Kallentoft och Stefan Ahnhem, till gastkramande rysarkänsla av Petra Holst och Maria Ernestam. Och mer därtill!