Bokförlaget Forum, 2021-06-22

Foto: Zandra Ahl Olausson

Ridsportprofilen Carl Hedin ger ut självbiografisk bok

En av Sveriges mest populära ridsportprofiler, Carl Hedin, utkommer med en självbiografisk bok på Bokförlaget Forum under hösten 2021. Boken är en personlig berättelse om Carls resa – från hästintresserad pojke till framgångsrik ryttare och en av Sveriges största profiler inom hästsport.

Carl Hedin:

– För mig känns det oerhört viktigt att få dela med mig av min berättelse för att inspirera andra till att våga gå sin egen väg. Det har inte alltid varit helt enkelt att växa upp som kille i en så extremt tjejdominerad sport. I boken hoppas jag kunna ge en djupare bild av vem killen med alla djur på Instagram egentligen är. Men mest är det en berättelse om min resa i ridsportens tecken. En resa som bara har börjat.

Carl Hedin, född 1991, är en framgångsrik dressyrryttare som bland annat har vunnit SM-guld i lagdressyr. Med nästan 320 000 följare på sin Instagram är han även en av Sveriges största ridsportprofiler. Han bor utanför Göteborg med sin hund Iris och kaninen Humphrey.

Jennie Sjögren, förläggare på Bokförlaget Forum:

– Hundratusentals fans följer Carls inspirerande drömliv på Instagram och jag vet att de längtar efter att få veta mer om hans liv med hästarna och hästarna i hans liv. Jag ser mycket fram emot att låta läsarna komma honom ännu närmare och ta del av både nycklarna till hans framgångar och den stundtals tuffa vägen dit.

Boken skrivs tillsammans med journalisten Frida Bank och ges ut på Bokförlaget Forum hösten 2021.

Carls Instagram hittar du här

För mer information kontakta:

Malin Berglund, malin.berglund@forum.se