Bokförlaget Forum, 2021-08-30

Foto: Stefan Tell

David Sundin årets manliga programledare

David Sundin har belönats med TV-priset Kristallen i kategorin ”Årets manliga programledare”. Priset delades ut den 27 augusti vid en direktsänd gala i regi av Sveriges Television.

David Sundin är komiker, manusförfattare och programledare. Tv-publiken känner igen honom från Sveriges största familjeprogram Melodifestivalen och prisade Bäst i test, men också program som Framtiden runt hörnet, Släng dig i brunnen och Sommarlov. Som skådespelare har han bland annat medverkat i Se upp för Jönssonligan. 2020 debuterade David Sundin som författare med Boken som inte ville bli läst som blev en av årets mest sålda barnböcker.David är aktuell med uppföljaaen Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som utkom den 23 augusti.

I maj 2021 utkom också Bäst i test – 199 tester för hemmabruk – boken som låter dig skapa en hemmaversion av succéprogrammet ”Bäst i test”.

Om boken Bäst i test

Bäst i test – 199 tester för hemmabruk är boken som låter dig skapa en hemmaversion av succéprogrammet ”Bäst i test”. Babbens lille assistent David Sundin bjuder på tester som kan utföras på allt från parmiddagar och jobbfester till barnkalas och bröllop! Liva upp familjens långa bil- och tågresa eller vilken tråkig sammankomst som helst med helt nya tester som Hålla handen-gömme, SMS-pingis, Fruktbyte, Framtidspicknick och Kiwigubbe. Jo, man tackar-tackar!