Bokförlaget Forum, 2022-01-21

Foto: Stefan Tell

David Sundin ger ut boken Bäst i test 2

Succéboken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk blev årets mest sålda fackbok 2021. Till sommaren 2022 kommer uppföljaren, Bäst i test 2 – 201 ½ nya tester för hemmabruk.

David Sundin:

– Jag är fortfarande i lätt chock över att det var SÅ många som velat leka det här tramsiga TV-programmet hemma men därmed är jag nu också väldigt glad över att vi nu kan erbjuda alla som gillar programmet ännu mer trams, skoj och upplevelser. Länge leve tramset!

Den nya boken bjuder på 201 (och ett halvt) nya tester att ge sig på till fest och vardag. David Sundin tar också med dig bakom kulisserna och delar med sig av minnen från inspelningarna av det populära tv-programmet.

Bäst i test 2 – 201 ½ nya tester för hemmabruk utkommer 3 juni på Bokförlaget Forum.

Om David Sundin

David Sundin är komiker, manusförfattare och programledare. Tv-publiken känner igen honom från Sveriges största familjeprogram Melodifestivalen och prisade Bäst i test, men också program som Framtiden runt hörnetSläng dig i brunnen och Sommarlov. Som skådespelare har han bland annat medverkat i Se upp för JönssonliganDavid Sundin har också givit ut Boken som inte ville bli läst (Bonnier Carlsen) som blev en av årets mest sålda barnböcker. Uppföljaren Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst ( Bonnier Carlsen) utom i augusti 2021 och har också blivit en försäljningssuccé. I november 2021 utkom den senaste boken Trollformler och besvärjelser på Bonnier Carlsen.

För mer information:

Clara Lundström • Clara.lundstrom@bonnierforlagen.se

Årstopplista över bokförsäljning i Sverige presenteras av Svenska Förläggareföreningen och Svenska Bokhandlareföreningen.