Bokförlaget Forum, 2021-06-30

Foto: Stefan Tell

Rekordförsäljning för boken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk

Boken Bäst i test – 199 tester för hemmabruk har på endast en månad från utgivningsdag sålt över 50 000 exemplar. Succéboken är ett fenomen i tiden och svarar perfekt på ett uppdämt behov att ses och leka tillsammans.

Göran Wiberg, försäljningsdirektör på Bonnierförlagen:

– 50 000 sålda exemplar av en fackbok på endast en månad är enastående! Förra året knockade David Sundin barnboksvärlden med Boken som inte ville bli läst, nu äger han topplistorna med fenomenboken Bäst i test.

Bäst i test – 199 tester för hemmabruk låter läsaren skapa en hemmaversion av succéprogrammet ”Bäst i test”. Boken innehåller tester som kan utföras tillsammans i lag, mot varandra som i TV-programmet men även tester att göra helt på egen hand och digitala tester för icke-fysisk samvaro.

David Sundin:

– Så ofattbart roligt att så många vill leka Bäst i test! Den här succén är nog också ett bevis på att det fanns ett uppdämt behov av att ses och leka – och med den här boken blir det ju EXTRA kul!

Jennie Sjögren, förläggare:

– Jag är stolt över att vi med den här boken bidrar till glad gemenskap över generationsgränserna. Och delad glädje blir i sanning mångdubbel glädje när testresultaten dessutom visas upp i sociala medier, Bäst i test är som en folkrörelse i lekfullhet och kreativitet.

Om boken

Bäst i test – 199 tester för hemmabruk är boken som låter dig skapa en hemmaversion av succéprogrammet ”Bäst i test”. Babbens lille assistent David Sundin bjuder på tester som kan utföras på allt från parmiddagar och jobbfester till barnkalas och bröllop! Liva upp familjens långa bil- och tågresa eller vilken tråkig sammankomst som helst med helt nya tester som Hålla handen-gömme, SMS-pingis, Fruktbyte, Framtidspicknick och Kiwigubbe. Jo, man tackar-tackar!

Foto: Stefan Tell

Boken innehåller tester som kan utföras tillsammans i lag, mot varandra som i TV-programmet men även helt på egen hand. Dessutom: Anekdoter från inspelningarna av programmet, quiz, guide till att anordna den bästa Bäst i test-festen samt ett alldeles enastående förord av den allsmäktiga Babben Larsson. Din tid börjar nu!

Om David Sundin 

David Sundin är komiker, manusförfattare och programledare. Tv-publiken känner igen honom från Sveriges största familjeprogram Melodifestivalen och prisade Bäst i test, men också program som Framtiden runt hörnetSläng dig i brunnen och Sommarlov. Som skådespelare har han bland annat medverkat i Se upp för Jönssonligan. 2020 debuterade David Sundin som författare med Boken som inte ville bli läst som blev en av årets mest sålda barnböcker.

För mer information:

Clara Lundström • clara.lundstrom@bonnierforlagen.se