Jag äter, alltså blir jag smal

Michel Montignac
Köp boken

Utgivningsdag: 1999-08-18
Recensionsdag: 1999-08-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1999-08-18 Översättare: Louise Thulin Formgivare: Paul Eklund Omslagsformgivare: Paul Eklund Thema-kod: Antal sidor: 286 Mått: 142 x 220 x 24 mm Vikt: 380 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789137108261 (1997-01-29); Kartonnage, 9789137115276 (1999-08-18)

Fler böcker av författaren

Jag äter, alltså blir jag smal

Michel Montignac
Köp boken

Utgivningsdag: 1999-08-18
Recensionsdag: 1999-08-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1999-08-18 Översättare: Louise Thulin Formgivare: Paul Eklund Omslagsformgivare: Paul Eklund Thema-kod: Antal sidor: 286 Mått: 142 x 220 x 24 mm Vikt: 380 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789137108261 (1997-01-29); Kartonnage, 9789137115276 (1999-08-18)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare