Bokförlaget Forum, 2020-05-14

Camilla Läckbergs Vingar av silver slår lyssningsrekord

Igår utkom Vingar av silver – andra delen i Camilla Läckbergs serie om Faye. Ljudboken slog rekord i Bookbeat. Aldrig någonsin har en bok lyssnats på så många timmar under lanseringsdagen. Tidigare rekord hade föregångarna En bur av guld som utkom förra året. Vingar av silver hade 40 % mer lyssningstid under det första dygnet i tjänsten.

Om Vingar av silver

Just när Faye trodde att allt var bra hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fängelse och hennes företag Revenge skördar stora framgångar. Men när Revenge ska storsatsa i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och hon tvingas återvända till Stockholm.

Faye riskerar att få lämna allt hon jobbat så hårt för. Eller ska hon lyckas resa sig ur askan och återta makten? Med hjälp av en handplockad grupp kvinnor börjar hon kämpa för att rädda det som är hennes – och för att rädda sig själv och dem hon älskar.

Vingar av silver är andra delen i den utmanande spänningsserien om Faye. Ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap. Första delen, En bur av guld, var den mest sålda boken i Sverige 2019

Sagt om Vingar av silver

"Brutalt och riktigt jäkla utstuderat. Jag trodde inte det gick att ta kvinnlig hämnd till en ännu högre nivå än hon redan gjort, men "nya" Camilla Läckberg fortsätter att knocka mig. Vingar av silver är smart skriven och oerhört oförutsägbar. Mitt i alltihop står ett gäng starka kvinnor och bara visar finger åt hela patriarkatet." Karin Carlsson, Bohuslänningen