Bokförlaget Forum, 2023-06-08

Foto: Gabriel Liljevall, Maria Östlin, Elisabeth Toll

De medverkar i Sommar i P1

Sommar, sommar, sommar... Nu har Sveriges Radio presenterat årets sommarvärdar i P1 och några av dem utkommer på Forum! Annie Lööf, Camilla Läckberg och Anders Bagge finns med bland årets sommarpratare.

Läs mer om Sommar i P1 på Sverges Radios webbplats.

24 juni Annie Lööf

Först ut på midsommardagen är Annie Lööf, före detta partiledare och jurist. I boken Också Annie, som utkommer den 18 september, delar hon med sig av det som funnits under ytan, bakom rubrikerna och besluten. Annie om sin medverkan:  – Mitt Sommar utspelar sig under en period då jag som partiledare och människa var maktlös. En tid då allt förändrades när jag kämpade för både mitt och min ofödda dotters liv.

2 juli Camilla Läckberg

Camilla Läckberg är en av världens största deckarförfattare och har sålt över 60 miljoner exemplar i 35 länder. Den 22 augusti utkommer Mirage, sista delen en i spänningsserie som hon skrivit tillsammans med Henrik Fexeus. Camilla om sitt Sommar i P1: – Jag var elva år när jag bantade för första gången. Sedan dess har mitt liv präglats av en kamp mot min kropp – och strävan efter att uppnå ett ideal som är djupt orättvist för kvinnor att leva efter.

12  augusti Anders Bagge

Musikern och låtskrivaren Anders Bagge blev känd för hela svenska folket som den glada och snälla jurymedlemmen i tv-programmet Idol. 2018 utkom Anders med sin självbiografi Mitt liv och mina hundar där han berättar om sin karriär och kärleken till sina hundar. Anders om sin medverkan: – Pappa, jag tänkte berätta lite om vad som har hänt sen du lämnade jordelivet för 20 år sen. Om Madonna, hundar, adhd och slott. Om framgångar och ångest. Och om vad du har betytt för mig, och fortfarande betyder.