Bokförlaget Forum, 2021-03-29

Edvin Törnblom bokdebuterar på Bokförlaget Forum

Den populära poddaren och tv-profilen Edvin Törnblom skriver en personlig bok med planerad utgivning våren 2022 på Bokförlaget Forum.

Edvin Törnblom:

 – Jag har knappt vågat drömma om att jag skulle få äran att skriva en bok, min svensklärare i högstadiet kommer förmodligen att sätta i halsen. Men tro det eller ej, jag har en del viktiga grejer att säga till om så jag hoppas att folk är redo att få mig serverad i skrift.

Edvin Törnblom är journalist med bakgrund inom radio och tv. Tillsammans med komikern Johanna Nordström driver han också Ursäkta, en av Sveriges största poddar. Edvin tilldelades nyligen utmärkelsen Guldörat – Årets stjärnskott av Radioakademin och med podden Ursäkta vann Edvin och Johanna både Årets podd och Årets duo på QX-galan 2021. Just nu är Edvin dessutom aktuell som skådespelare i dramakomedin ”Alla utom vi”.

Jennie Sjögren, förläggare på Bokförlaget Forum:

– Edvin Törnblom är en stark röst i samtiden och han kan verkligen konsten att förena humor med tydliga ställningstaganden. Jag är så stolt och glad att få vara med och att utveckla hans berättelse och budskap i bokform till den stora publik som längtar efter mer av Edvin!