Bokförlaget Forum, 2019-03-07

Michelle Obamas samtalsparter i Globen klar

Komikern, skådespelaren och författaren Phoebe Robinson samtalar med Michelle Obama i Ericsson Globe den 10 april. Phoebe Robinson är mest känd som en av skaparna och skådespelarna i  WNYC:s podcast 2 Dope Queens som också utvecklades till en HBO-serie. Hon har skrivit You Can’t Touch My Hair & Other Things I Still Have to Explain – en essäsamling om ras, genus och popkultur som toppat New York Times bästsäljarlista. Hennes senaste essäsamling  Everything's Trash, But It's Okay handlar om dating, pengar och kärlek till U2. Som skådespelare kan vi se henne i Netflix-filmen Ibiza.

Biljettköp till föreställningen den 10 april.

Föreställningen med Michelle Obama den 10 april

Publiken kommer få lyssna till Michelle Obamas reflektioner om de erfarenheter och händelser som har format henne – från hennes barndom i de södra delarna av Chicago, åren som småbarnsmamma och affärskvinna och till tiden på världens mest kända adress. Michelle Obama har blivit en av de mest ikoniska och mest övertygande kvinnorna i vår tid. Som USA:s First Lady – den första afroamerikan som tjänstgjort i den rollen – hjälpte hon till att skapa det mest välkomnande och inkluderande Vita Huset i historien, samtidigt som hon etablerade sig som en stark förespråkare för kvinnor och tjejer i USA och runt om i världen.

Min historia

I sina självutlämnande och fängslande memoarer bjuder Michelle Obama in läsare till sin värld och berättar om de erfarenheter som har format henne som person. Från barndomen i Chicagos South Side genom åren som företagsledaren som kämpade med livspusslet, till tiden i Vita huset, och sedan övergången till att återigen bli en vanlig medborgare.

Min historia ges ut i Sverige av Bokförlaget Forum. Den engelska originalutgåvan, med titeln Becoming, ges i USA och Kanada ut av Crown Publishing, som är en del av Penguin Random House.