Bokförlaget Forum, 2020-04-28

Foto: Mille Mobley

Netflix gör dokumentär av bokturnén för Michelle Obamas självbiografi

Bokturnén för Michelle Obamas självbiografi Min historia blir dokumentär på Netflix. Följ med bakom kulisserna när hon möter läsare i nära samtal. Den en och halv timme långa dokumentärfilmen släpps på Netflix över hela världen den 6 maj.

2018 års tredje mest sålda fackbok

I sina självutlämnande och fängslande memoarer bjuder Michelle Obama in läsare till sin värld och berättar om de erfarenheter som har format henne som person. Memoaren lanserades över hela världen hösten 2018 i en unik samtida utgivning på 31 språk och fortsätter att hitta nya läsare. I Sverige blev Min historia 2018 års tredje mest sålda fackbok på endast sex veckors försäljning från utgivningsdagen den 13 november, och fram till mars 2020 har boken sålt strax över 150 000 exemplar i Sverige.

Personlig utvecklingsguide i dagboksform

Hösten 2019 lanserades Min historia: Dagboken, en personlig utvecklingsguide i dagboksform som ett komplement till memoarerna. Med dagboken vill Michelle Obama uppmana läsaren att hitta värdet i sin egen livsresa. Min historia: Dagboken är en bok fylld av råd och inspiration från av världens mest beundrade kvinnor. En perfekt present till alla som är intresserade av personlig utveckling, inre hälsa, kreativitet, karriär och funderingar om mål och drömmar i livet.